DANA

Indlæser

Webinar - Nye regler for persondata


Dato og tid

Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 11:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 18. september 2018 kl. 08:00

Sted

Webinar
Webinar
Webinar Webinar
Denmark

Arrangør

DANA
+45 70217575
arrangement@dana.dk


Den 25. maj 2018 trådte den nye persondataforordning i kraft, og den stiller store krav til både små og store virksomheders håndtering af persondata.

Som selvstændig erhvervsdrivende er håndtering af persondata nu mere komplekst. Du skal bl.a. sikre dig at du har samtykke fra kunder, når det er krævet efter persondatalovgivningen, du skal slette oplysninger du har tilgængelige fra kunder, leverandører, mv. inden for en vis tidsramme - og du skal have udarbejdet retningslinjer/politik for din håndtering af persondata. Ellers kan det betyde store bøder.  

INDHOLD:
Derfor er dette webinar relevant for dig som selvstændig, da du vil finde ud af, om din virksomhed overholder de gældende regler i persondatalovgivningen.

Vi vil gennemgå de områder, hvor persondatalovgivningen har betydning og komme med gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at implementere ændringerne.

TID & STED:

Tirsdag den 18. september kl. 11.00-12.00 foran din computer.


ADVOKAT TRINE BINDERUP LARSEN 
vil guide dig igennem den nye persondataforordning. Trine har stor ekspertise inden for ansættelsesret, HR-jura og persondataret, hvorfor hun er opdateret på området.

Kontaktinformationer til arrangør

DANA
+45 70217575
arrangement@dana.dk