DANA

Fra ide til app - sådan gør du AFLYST!


Dato og tid

Onsdag d. 21. november 2018 kl. 17:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. november 2018 kl. 12:00

Sted

DANA [Værløse]
Kirke Værløsevej 34
3500 Værløse
Denmark

Arrangør

DANA
+45 70217575
arrangement@dana.dk


Du vil på denne workshop "Fra ide til app - sådan gør du" få svar på mange af de nedenstående spørgsmål og mere til. Du vil få en forståelse for processen fra start til slut samt få styr på din app ide, inden du tager det næste skridt! Du vil også, som en lille bonus, tjekke ca. prisen på din app ide og få en forklaring på, hvorfor du prisen er som den er. Introduktion til værktøjer og online resourcer, som kan hjælpe dig godt på vej, uden at det kommer til at koste en bondegård at starte dit app eventyr!

Sidder du med en app ide og overvejer du at lave eller få lavet en app?
Sidder du med følgende spørgsmål: Hvordan kommer jeg i gang? Hvad koster det? Kan jeg tage patent på en app ide? Hvilke muligheder er der teknisk? Skal jeg først lære at programmere? Hvor finder jeg kompetente personer som kan hjælpe mig, uden at det koster en bondegård? Hvordan tester og validere jeg om jeg har den rette ide, inden jeg tager næste skridt? 

WORKSHOPPEN ER FOR DIG:

• hvis du allerede sidder med en "god" app ide og gerne vil videre til næste skridt
• hvis du er nysgerrig på hvad der kan lade sig gøre og hvad der skal til
• hvis du vil inspireres og motiveres til at komme i gang selvom du pt. ikke har en app ide
• eller bare vil være med på en lytter

Du kan være med uden at have en teknisk baggrund eller forståelse og uanset om du er ung, ældre, ansat, studerende, ledig, selvstændig, startup, eller virksomhed. 

TID & STED:

Onsdag den 21. november kl. 17.30-20.30 hos DANA, Kirke Værløsevej 34, 3500 Værløse.
DANA sørger for forplejning.


TAREGH JASEMIAN 
vil på en dymaisk og spændende måde hjælpe dig med at gå fra ide til app, uden at du først skal lære at programmere eller have en teknisk baggrund. Han har mange års pratisk erfaring og viden som softwareingeniør, iværksætter m.m.Ved deltagelse på workshoppen, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra App Blueprint Academy. 
Workshoppen vil blive optaget på video og billeder bliver taget undervejs, som kan blive brugt på App Blueprint Academy hjemmesiden og på de sociale medier.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

DANA
+45 70217575
arrangement@dana.dk